Saturday, April 6, 2013

Setiap Org Mesti ade Crush kan?

Assalamualaikum..hye sume..Crush ye?tipu la setiap dr kite xberminat dkat sape2..kadang-kadang kite suke tgk org tu pun da kire crush jgak..crush xsemestinye kite miliki hati die..xsemestinye org yg kite rapat..it can be anybody..nk cite la dulu time2 skolah sy ni mmg gatal skit..bkn culture shock sgt pun laki dtg skolah perempuan..tp when it comes to ble cikgu baru dtg skolah first question korg mesti nk tnye "cikgu laki ke perempuan?" klu laki ensem x?n klu prempuan korg mesti jwb ouh...ok..then end the story..kan2? nak dijadikan cerita mase tu ustaz baru ganti ustazah kitorang nk beranak..memang famous sgt la ustaz tu mase tu..sume da feeling2 nk jd gf die..tp ustaz ni jenis suke senyum je..nk mintak ambik gmba die layan je..part die mengajar..xtahu nk ckp ape dah..lembut dan tenang je...xngantuk langsung..tapi xlame la die aja kitorang..ouh ye lupe nk mention..name ustaz tu Nurul Iman..

Mase time ni..rupe2 cm ustaz ni da kire hensem daa.

tibe2 teringat pulak dkt novel ni "Suamiku Ustaz"....kihkih...promote sat buku ni..xkisah la suami aku siapa nnt..tapi aku mintak sgt yg bole bimbing aku Till Jannah la kan...



mase time2 uni ni ofcourse la byk sgt crush aku nak...ade tu aku minat die dr jauh je..slalu je stalker org tu..tp xpenah usaha nk kenal lebih dkt..sebab tahap takut aku tu plg maksimum..xdpt nk tolong daa..xpela..biarkan jela..sebab da slalu sgt tersakit sndiri ble da knal lebih dgn crush..org ckp xkenal maka xcinta..tapi ble da kenal feeling tu jd cannot go laa..aku percaya pada jodoh..InsyaAllah akan ade suatu hari nnt..mmg la kite da usaha..tp Allah lebih tahu dgn siapa kite bole ngam..bole get along each other..cuma cepat atau lambat je..kite tunggu saat tu dgn hati yg sabar dan sentiasa doa..amin..

No comments:

Post a Comment