Wednesday, July 11, 2012

New Chapter: Degree time...

Assalamualaikum...

Tinggal 4 hari je tinggal menjelang kemasukanku semula ke Kampus Institute of Medical Science Technology (UniKL MESTECH) di Kajang pada 15 July 2012..hehe..skema benar ayat tu...Ok..setakat ni preparation semua da cukup sempurna..cume tggal nak pack brg2 masuk semula Hostel...even saya ni da terlebih senior tp still kne duduk jgak hostel..because kne ikut prosedur..sebelum ni ambik Diploma Biomedical Lab je..so skrang up level skit..Bachelor of Clinical Lab...
Sesungguhnya diri ini tersgtla nervous melampau..mmg la sng je ckp degree je pun..tp diri sendiri yg menanggungnye ni..harapan kali ini sy lebih fokus dgn study sy..mase diploma dulu sy xsehebat mne..xsecerdik mne pun..
Harapan kali ini, sy akan cuba sedaya upaya belajar bersungguh2..sebab sy tahu sy bole buat mcm org laen semua..
Harapan jugak kali ni akan bertemu dgn rakan2 yg baek seperti dulu..sng blaja bersame..Amin..doakan sy...

1 comment:

  1. Ameen... Semoga segala nya dilancarkan olehNya. Semoga jumpa kawan2 yg genuine (:

    ReplyDelete