Tuesday, June 21, 2011

FINAL SEM....

Assalamualaikum..
pejam celik pejam celik...upenye da nk masuk sem 5 da aku ni...banyak pengalaman aku da dpt sepanjang ade kat UNIKL MESTECH NI....
taun ni nye year end project bakal menjelma..ni la tajuk aku dapat.."Effect of balance diet on 2 hour post prandial glucose among MESTECH STAFF..ummm...nmpak tajuk macam simple je kan..tapi xtau ape la nk taram lam ni...and sepatutunye cuti sem ni aku kne uat LR(literature review)...tapi sampai ke saat ni satu ayat pun aku xbuat2 lagi...heheh..bukan malas..tapi malas la kot...aku da uat skit research cri2 kt tenet pasal tjuk aku ni...ummmm cume yg jadi aku takot sgt ni siape supervisor aku..and nk kne tolerate dgn mestech staff ni yg susah skit...segan laa...tapi pape hal pun..ni last sem..xley men2..kne srious...mase depan aku ni...hope sume berjalan dgn lancar..aminnn...